Ezt a sütőport azért ajánlom, mert nem citromsav alapú, hanem borkősav.
Sokan nem tudják, hogy a citromsavat többnyire kukoricából vonják ki fermentálással, így hisztamint tartalmaz. Az arra érzékenyeknek ere is külön nagy odafigyelést kell szentelniük. A borkősav nem fermentálással készül, így bátran merem ajánlani: Julcseeka
Felhasználási javaslat: tápióka keményítővel és természtes borkósavval készült sütőpor. Mely alkalmas mindenféle liszt térfogatának növelésére. Javasolt mennyiség: 100 g paleo liszthez egy csapott mokkáskanál sütőpor adagolása (kb. 2-3 g).
Összetevők: tápióka keményítő, természetes borkősav, étkezési szódabikarbóna (nátrium- hidrogénkarbonát)
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült. Száraz, hűvös helyen tartandó.
Átlagos tápérték 100g keverékben: Energia kj: 601,3; Energia kcal: 146,3; Zsír: 0g; amelyből telített zsírsavak: 0g; Szénhidrát: 36,3g amelyből cukor 0g; Fehérje: 0,1g; Só: 0g; Rost: 0g