BIOMENÜ BIO KÓKUSZVIRÁG CUKOR 250 G

BIOMENÜ BIO KÓKUSZVIRÁG CUKOR 250 G
1 720 Ft

Természetes édesítőszer.Alacsony glikémiás index, diétás, ásványi anyag - és vitamin-komplex

Részletek

BIO 

Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésre, és az eltelt idő alatt a feldolgozása nem változott.

A kókuszvirág cukor az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer. Enyhén karamellás ízű, kinézete hasonlít a barnacukorhoz. Tápanyagtartalma egyedülállóan magas, nélkülözhetetlen ásványi anyagokat, vitaminokat és aminosavakat tartalmaz. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitamin, a kálium, magnézium, cink, vas, valamint a 16 féle aminosav nagy része nem vész el, ezért ezek a kókuszvirág cukor fogyasztásával bekerülnek a szervezetünkbe.



A kókuszvirág cukor rendkívül gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, magas a kálium-, magnézium-, cink- és vas-tartalma és a B1-, B2-, B3-, B6- és C-vitaminok is megtalálhatóak benne. Ha ez nem lenne elég 16 különböző aminosavat is tartalmaz, melyek élettani hatásai rendkívül kedvezőek.


A kókuszcukor hatásai
A kókuszcukor inulintartalma rendkivül magas, így természetes prebiotikumként támogatja a bélrendszer egészségét, segít megelőzni a vastagbélrák kialakulását, minimálisan mozdítja el a vércukorszintet, gyorsítja zsíranyagcserét és megelőzi az elhízást, ha erre állunk át sima fehér cukorról.

Adatok
Cikkszám
ET032
Tömeg
250 g/db