Karob por
A karobpor a szentjánoskenyérfa terméséből készül, íze és színe a kakaóhoz hasonló, így annak helyettesítésére szolgálhat az étrendben. Készíthetünk belőle hamis kakaó italt, és édeskés íze miatt süteményekhez is kiváló alapanyag. Élelmi rostban gazdag, gluténmentes termék.
Szerves sókban gazdag élelmiszer. A kakaóval szemben nem tartalmaz izgatószereket (koffeint és teobromint), ezért gyermekek és felnőttek is nyugodtan fogyaszthatják.
Összetétel:
100%karob por.
A termék tulajdonságai:
Támogatja a gyomor-bélrendszer működését
Antimikrobiális hatású
Gyulladáscsökkentő hatású
Enyhítheti a gyomor és bélpanaszokat (hányás, hasmenés)
Enyhe gyulladáscsökkentő hatása lehet
Védheti a bélfalat
Csökkentheti az éhségérzetet
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Antiallergén; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; Zsírszegény; Telített zsírtól mentes; Élelmi rostban gazdag; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz.