KRÉMES DESSZERT KÁSA ALAPPOR 90G PALEOLIT ÉLÉSKAMRA

KRÉMES DESSZERT KÁSA ALAPPOR 90G PALEOLIT ÉLÉSKAMRA
619 Ft
Szénhidrátban szegény, rostban gazdag, "tejbegríz jellegű" kása.

KIFEJEZETTEN ALACSONY SZÉNHIDRÁT TARTALOM (40 G ALATT)

ÉLELMI ROST FORRÁS
Részletek

Egy finom kását szeretnél reggelire vagy uzsonnára, amely átmelenget és krémes édességével kényeztet? Elhoztuk Neked ezt az örömöt. Finom, kellemes natúr ízvilág, amelyből mi kihagytuk a kókuszlisztet, hogy még semlegesebb ízélményt adjunk Neked.



A magas keményítő tartalmú általános gluténmentes desszertporokhoz képest kb. 50%-kal csökkentett szénhidrát tartalmú termék.



Kinek ajánljuk?

Édes szájú gyerekeknek
Sütizős felnőtteknek
Nyaralás alatt
Otthoni szünidőben
vagy ha csak pár perced van..


Szénhidrátban szegény, rostban gazdag, natúr ízú kása. Teljesen semleges ízűre készítettük, sem vanília, sem egyéb ízesítő nem került hozzá, hogy méltán legyen alapja a Te fantáziád szerint édesített desszertekhez. Adhatsz hozzá fahéjat, gyümölcsöket, csokit, kakaót vagy bármely más kedved szerinti finomságot.



Diétázók számára fejlesztettük, akik a szénhidrát csökkentett, rostban gazdag táplálkozást tartják szem előtt és kerülik a gyors felszívódású ételek fogyasztását. Összetett ételérzékenységben is ajánljuk, mert a mandulán kívül semmilyen más kötelezően jelölendő allergént nem tartalmaz.

Jó szívvel ajánljuk fogyókúrázóknak, diétázóknak, paleolit életmód híveinek, akár beilleszthető izulin rezisztens és cukorbetegek étrendjébe is, illetve azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de egészséges napi táplálkozást.



Pontosan mit tartalmaz a pudingpor?

Összetevők: cassava dara, manióka liszt, mandula liszt, őrölt mandula, bambuszrostliszt



Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék.



Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék.

Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, élesztőt sem. Allergén anyagok vastagon szedve.



ALAPRECEPT



Hozzávalók:

30 g Krémes desszert kása alappor
220 ml növényi tej 
ízlés és diéta szerint 20-30 g édesítő

Egy csomag desszert kása 3 adagot tartalmaz.



Elkészítési javaslat:

A tasak tartalmát az édesítővel, kb. 1 dl tejjel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a további tejet, majd folyamatos kevergetés mellett, lassú tűzön felforraljuk, ekkor el is készült. Ügyeljünk arra, hogy ne forraljuk enné tovább, mert visszahígulhat. A desszert édességét a főzés előtt állítsuk be, utólag már ne édesítsük. Fogyaszthatjuk melegen, langyosan vagy kihűtve is.



Készíthető csak forró tejjel felöntve is: a desszert kására 220 ml forrásban lévő növényi tejet öntünk, és édesítjük. Gyors mozdulatokkal megkeverjük néhányszor. Légmentesen lefedjük egy kistányérral, így hagyjuk 3-5 percig, hogy a gőzben megpuhuljon. Ízlésünk szerint díszítve, ízesítve fogyasztjuk hidegen vagy melegen.



Ha tortakrémnek vagy süteményekbe használjuk, akkor 1 adagot 150 ml növényi tejjel készítsünk, hogy jóval sűrűbb legyen.



Tápanyagtartalom 100 g pudingporban

Energia kJ 1023,7
Energia kcal 243,4
zsír 7,2g
amelyből telített zsírsavak 0,3g
szénhidrát 37,7g
amelyből cukrok 3,6g
ebből hasznosuló szénhidrát 37,7g
ebbő poliolok 0g
fehérje 8,9g
só 0,2g
rost 14,2g


Garantáltan gluténmentes műhelyben csomagolva.

Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.



Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.

Száraz, hűvös helyen tartandó.



Mit készíthetünk belőle?

Az egyszerű krémes vaníliás puding mellett tortakrémek és sütemény töltelékek alapja is lehet.

Adatok
Cikkszám
ET040
Tömeg
90 g/db