Julcseeka Life - Lisztkeverék édes tészta félékhez 156g

Julcseeka Life - Lisztkeverék édes tészta félékhez 156g
Julcseeka Life - Lisztkeverék édes tészta félékhez 156g
Julcseeka Life - Lisztkeverék édes tészta félékhez 156g
Julcseeka Life - Lisztkeverék édes tészta félékhez 156g
Julcseeka Life - Lisztkeverék édes tészta félékhez 156g
Julcseeka Life - Lisztkeverék édes tészta félékhez 156g
Julcseeka Life - Lisztkeverék édes tészta félékhez 156g
Julcseeka Life - Lisztkeverék édes tészta félékhez 156g
Julcseeka Life - Lisztkeverék édes tészta félékhez 156g
Julcseeka Life - Lisztkeverék édes tészta félékhez 156g
Julcseeka Life - Lisztkeverék édes tészta félékhez 156g
Julcseeka Life - Lisztkeverék édes tészta félékhez 156g
Julcseeka Life - Lisztkeverék édes tészta félékhez 156g
Julcseeka Life - Lisztkeverék édes tészta félékhez 156g
Julcseeka Life - Lisztkeverék édes tészta félékhez 156g
Julcseeka Life - Lisztkeverék édes tészta félékhez 156g
Julcseeka Life - Lisztkeverék édes tészta félékhez 156g
Julcseeka Life - Lisztkeverék édes tészta félékhez 156g

A lisztkeverékből, nagyon finom, hagyományos ízű, állagú édes kelt tészta jellegű finomságok készíthetőek, de akár gombóc, nudli, fánk  is.  magas rosttartalmú! Zsírszegény! -LIGHT PALEO-

707 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Összetevők: tápióka keményítő, bambuszrost liszt, útifűmaghéj, útifűmaghéj liszt,szódabikarbóna, savanyúságot szabályzó anyag (citromsav)


Keltes édes tésztákhoz, bejglihez, kalácsokhoz és fánkhoz hozzávalók:
110g tojás, 15g  100%-os citromlé, 60g víz, 3g vanília aroma, 8g ötszörös édesítő, 70g eritrit.
Elkészítése: A hozzávalókat tegyük egy tálba és kézzel gyúrjuk kb. 2 percig, pihentessük 25 percig. Pihentetés után gyúrjuk át ismételten, erős nyomásokkal, mert a tészta pihentetés után törni fog, de ahogy kezdjük jól összegyurni úgy kezd lágyulni. Lisztezett felületen nyújtsuk, vagy formázzuk, töltsük kedvünk szerint. Bejglit 200 fokon, középső rácson, légkeverés nélkül, kb. 30-35 percig süssük. Rácson hagyjuk kihülni, majd utána szeleteljük. A kinyújtott tésztából akár fánk is készíthető, szaggassunk fánk formát is belőle és forró kókuszolajban süssük ki. Kisebb tésztát pl. kakaós csigát 200 fokon 10-11 percig süssük.


Kakaós csigához töltelék recept : 50g cocomas, 10g karobpor, 10g kakaópor, 10g eritrit vagy ennek megfelelő édesítő, 3g ötszörös édesítő, 7g almacukor vagy méz, 10g víz


Gombóchoz vagy nudlihoz hozzávalók: 110g tojás, 20g vaníliás eritrit (Szafi), 8g ötszörös, 25g eritrit, 75g víz


Gombóchoz vagy nudlihoz recept: Tészta elkészítése ugyanaz mint a keltes tésztáknál. A pihentetett tésztát formázzuk nudli formákra, vagy négyszögeket és töltsük kedvünk szerint, akár fahéjas szilvával, vagy mentes lekvárral. Forrásban lévő vízben addig főzzük őket, amíg fel nem jönnek a víz tetejére, pont mint a hagyomnyos nudlinál, gombócnál. Mentes pirított panírba forgassuk miután kiszedtük a vízből vagy darált dióba.

Bővebben a receptekről itt: http://julcseekalife-webshop.hu/spd/LK003/Julcseeka-Life-Lisztkeverek-edes-teszta-felekhez-1

 

Netto: 156g


Energia: 1178 kJ/283kcal
Zsír:0,21 g
amelyből telített zsírsav:0,01 g
Szénhidrát: 61,59 g
amelyből cukrok: 0,0 g
Fehérje: 0,61 g
Só: 5,57 g
Rost: 28,81 g

Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.

 

A termék összetevőjét tekintve
feldolgozás során szezámmagot,
földimogyorót és dióféléket
tartalmazhat!

A csomagolást saját lisztkeverő üzemünkben végezzük, ahol gluténmentes körülmények között zajlik a teljes kiszerelési folyamat!

Adatok
Cikkszám
LK003
Tömeg
156 g/db
Webáruház készítés