Új jelszó kérése

Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g

Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g
Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g
Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g
Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g
Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g
Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g
Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g
Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g
Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g
Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g
Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g
Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g
Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g
Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g
Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g
Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g
Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g
Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g
Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g
Julcseeka Life- Linzer tészta lisztkeverék 206g

A lisztkeverékből, nagyon finom, hagyományos ízű, állagú linzer tészta alapú sütemények készíthetőek.

-PALEO-

703 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Összetevők: tápióka keményítő, kókuszliszt, bambuszrostliszt, útifűmaghéj liszt.

Linzer tészta  vagy hókifli hozzávalók: 87g tojássárgája, 40g eritrit vagy ennek megfelelő édesítő, 10g ötszörös édesítő vagy ennek megfelelő édesítő, 100g lágy sertés zsír vagy folyékony kókuszolaj, 30g víz, 10g citromlé, nagyon pici csipet parajdi só. (izlés szerint akár reszelt citrom, vagy narancshéj is kerülhet bele)


Elkészítése: A hozzávalókat gyúrjuk össze a lisztkeverékkel, pihentessük 10 percet, majd nagyon picit tápiókázott felületen nyújtsuk ki, majd szaggassuk tetszőleges formára. Könnyen dolgozható a tészta. A linzer tészta tetejének a közepét lyukasszuk tetszőleges formára. Vaníliás kifli esetében  csupán formázzunk kifliket. Hókifli esetében nyújtsuk a tésztát, majd töltsük meg  mentes szilvalekvárral. Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgassuk őket és előmelegített 180 fokos sütőben kb. 10 percig süssük. A hókiflit kb. 18 percig. Arra figyeljünk, hogy ne barnuljon meg a teteje a tésztának, mert akkor kemény lesz!

Rácson hagyjuk kihűlni, majd töltsük meg, minden mentes lekvárral a linzereket. A hókiflit, vaníliás kiflit forgassuk meg por édesítőben. Ízlés szerint akár a linzerek tetejét lekenhetjük tojássárgájával és megszórhatjuk dióval még sütés előtt. Nagy adag! Kb. 28 db linzer készül belőle. Bármilyen linzer alapú sütemény is készíthető belőle, pl. almács rácsos, rákóczi stb..


Diós kifli hozzávalók: 87g tojássárgája, 40g eritrit vagy ennek megfelelő édesítő, 10g ötszörös édesítő vagy ennek megfelelő édesítő, 100g sertés zsír, 30g víz, 10g  citromlé, nagyon pici csipet parajdi só, 50g darált dió (izlés szerint akár reszelt citrom, vagy narancshéj is kerülhet bele)


Megjegyzés : Hagyományos ízű, világos színű tészta, pár óra múlva megpuhul, sokáig eláll. Fontos, hogy kókuszolajjal a kész tészta keményebb lesz amennyiben a szobahőmérséklet 24 fok alatti.

 

Netto: 206g

Átlagos tápérték(100g-ban)
Energia: 1315 kJ/315 kcal
Zsír:0,99 g
amelyből telített zsírsav:0,85 g
Szénhidrát: 69,5 g
amelyből cukrok: 2,11 g
Fehérje: 2,48g
Só: 6,11g
Rost: 16,52g

 

A termék összetevőjét tekintve
feldolgozás során szezámmagot,
földimogyorót és dióféléket
tartalmazhat!

A csomagolást saját lisztkeverő üzemünkben végezzük el, ahol gluténmentes körülmények között zajlik a teljes kiszerelési folyamat!

Adatok
Cikkszám
LK011
Tömeg
206 g/db
Webáruház készítés