Julcseeka - Piskóta és sűrítő lisztkeverék 100g ( GLUTÉNMENTES, PALEO )

Julcseeka - Piskóta és sűrítő lisztkeverék 100g ( GLUTÉNMENTES, PALEO )
Julcseeka - Piskóta és sűrítő lisztkeverék 100g ( GLUTÉNMENTES, PALEO )
Julcseeka - Piskóta és sűrítő lisztkeverék 100g ( GLUTÉNMENTES, PALEO )
Julcseeka - Piskóta és sűrítő lisztkeverék 100g ( GLUTÉNMENTES, PALEO )
Julcseeka - Piskóta és sűrítő lisztkeverék 100g ( GLUTÉNMENTES, PALEO )
Julcseeka - Piskóta és sűrítő lisztkeverék 100g ( GLUTÉNMENTES, PALEO )
Julcseeka - Piskóta és sűrítő lisztkeverék 100g ( GLUTÉNMENTES, PALEO )
Julcseeka - Piskóta és sűrítő lisztkeverék 100g ( GLUTÉNMENTES, PALEO )
Julcseeka - Piskóta és sűrítő lisztkeverék 100g ( GLUTÉNMENTES, PALEO )
Julcseeka - Piskóta és sűrítő lisztkeverék 100g ( GLUTÉNMENTES, PALEO )
Julcseeka - Piskóta és sűrítő lisztkeverék 100g ( GLUTÉNMENTES, PALEO )
Julcseeka - Piskóta és sűrítő lisztkeverék 100g ( GLUTÉNMENTES, PALEO )
Julcseeka - Piskóta és sűrítő lisztkeverék 100g ( GLUTÉNMENTES, PALEO )
Julcseeka - Piskóta és sűrítő lisztkeverék 100g ( GLUTÉNMENTES, PALEO )
Julcseeka - Piskóta és sűrítő lisztkeverék 100g ( GLUTÉNMENTES, PALEO )
Julcseeka - Piskóta és sűrítő lisztkeverék 100g ( GLUTÉNMENTES, PALEO )
790 Ft

A lisztkeverékből, nagyon finom, hagyományos ízű, állagú piskóta készíthető. Illetve sűrítésre és habarásra is használhatjuk 1:1 arányban a hagyományos liszthez képest.

LIGHT PALEO

Részletek

Összetevők: mánióka liszt, kókuszliszt, bambuszrostliszt.

 

Elkészítési javaslat hagyományos piskótához:

Hozzávalók:

- 1 csomag  Julcseeka piskóta és sűrítő lisztkeverék

- 6db tojás,

- 40g eritrit vagy ennek megfelelő édesítő,

- pici csipet parajdi só.

Elkészítése:

A tojásokat egyben verjük fel a választott édesítővel, majd mikor kemény habot kaptunk, a lisztkeveréket óvatosan, hogy a habot ne törjük össze forgassuk bele. Sütőpapírral bélelt formába öntsük és 180 fokos előmelegített sütőben, tűpróbáig süssük.

Piskóta recept a blogon ide kattintva érhető el


Elkészítési javaslat krémes piskótához:

Hozzávalók:

-1 csomag Julcseeka piskóta és sűrítő  lisztkeverék

-7db tojás,

-45g olvasztott kókuszzsír,

 Tojás fehérjéhez  hozzáadni:

-45g eritrit vagy annak megfelelő édesítő,

-pici csipet parajdi só,

sárgájához hozzáadni:

50g eritrit vagy annak megfelelő édesítő.

 

A tojás sárgáját verjük fel az édesítővel és a kókuszzsírral, majd keverjük  hozzá a lisztkeveréket. A tojás fehérjét verjük az édesítővel kemény habbá és óvatosan forgassuk hozzá a sárgájás tésztához, hogy ne törjük össze. Sütőpapírral bélelt formába öntsük és 180 fokos előmelegített sütőben, tűpróbáig süssük.

 


Elkészítési javaslat sűrítéshez, habaráshoz használva:

Egy az egyben úgy használhatjuk, mint a hagyományos  búza lisztet. Ha a receptben 1 ek liszt szerepel, ebből is tehetünk ugyanannyit.

 

Netto: 100g

 

Tápérték 100g-ban:
Energia: 1362kJ/322 kcal
Zsír:1,24 g
amelyből telített zsírsav:0,98 g
Szénhidrát: 69,07 g
amelyből cukrok: 2,27 g
Fehérje: 2,56g
Só: 6,65g
Rost: 9,81 g

 

Csak természetesen előforduló cukrokat és rostot tartalmaz.

 

A termék összetevőjét tekintve
feldolgozás során szezámmagot,
földimogyorót és dióféléket
tartalmazhat!

A csomagolást saját lisztkeverő üzemünkben végezzük el, ahol gluténmentes körülmények között zajlik a teljes kiszerelési folyamat!

Adatok
Cikkszám
LP005
Tömeg
100 g/db