Összetevők: mánióka liszt, kókuszliszt, bambuszrostliszt.
Elkészítési javaslat hagyományos piskótához:
Hozzávalók:
- 1 csomag Julcseeka piskóta és sűrítő lisztkeverék
- 6db tojás,
- 40g eritrit vagy ennek megfelelő édesítő,
- pici csipet parajdi só.
Elkészítése:
A tojásokat egyben verjük fel a választott édesítővel, majd mikor kemény habot kaptunk, a lisztkeveréket óvatosan, hogy a habot ne törjük össze forgassuk bele. Sütőpapírral bélelt formába öntsük és 180 fokos előmelegített sütőben, tűpróbáig süssük.
Piskóta recept a blogon ide kattintva érhető el
Elkészítési javaslat krémes piskótához:
Hozzávalók:
-1 csomag Julcseeka piskóta és sűrítő lisztkeverék
-7db tojás,
-45g olvasztott kókuszzsír,
Tojás fehérjéhez hozzáadni:
-45g eritrit vagy annak megfelelő édesítő,
-pici csipet parajdi só,
sárgájához hozzáadni:
50g eritrit vagy annak megfelelő édesítő.
A tojás sárgáját verjük fel az édesítővel és a kókuszzsírral, majd keverjük hozzá a lisztkeveréket. A tojás fehérjét verjük az édesítővel kemény habbá és óvatosan forgassuk hozzá a sárgájás tésztához, hogy ne törjük össze. Sütőpapírral bélelt formába öntsük és 180 fokos előmelegített sütőben, tűpróbáig süssük.
Elkészítési javaslat sűrítéshez, habaráshoz használva:
Egy az egyben úgy használhatjuk, mint a hagyományos búza lisztet. Ha a receptben 1 ek liszt szerepel, ebből is tehetünk ugyanannyit.
Netto: 100g
Tápérték 100g-ban:
Energia: 1362kJ/322 kcal
Zsír:1,24 g
amelyből telített zsírsav:0,98 g
Szénhidrát: 69,07 g
amelyből cukrok: 2,27 g
Fehérje: 2,56g
Só: 6,65g
Rost: 9,81 g
Csak természetesen előforduló cukrokat és rostot tartalmaz.
A termék összetevőjét tekintve
feldolgozás során szezámmagot,
földimogyorót és dióféléket
tartalmazhat!
A csomagolást saját lisztkeverő üzemünkben végezzük el, ahol gluténmentes körülmények között zajlik a teljes kiszerelési folyamat!