JULCSEEKA SÜTÉSÁLLÓ VEGÁN TÚRÓKRÉM ALAPPOR 40G (GLUTÉNMENTES, PALEO, KÖLESMENTES )

-32%
JULCSEEKA SÜTÉSÁLLÓ VEGÁN TÚRÓKRÉM ALAPPOR 40G (GLUTÉNMENTES, PALEO, KÖLESMENTES )
440 Ft
300 Ft
Kezdete: 2020.12.16   A készlet erejéig!
Az alapporból, nagyon finom, hagyományos ízű, vegan, sütnivaló paleo túrókrém készíthető, (pl paleo rákóczi túrós) ami nagyon hasonlít a

hagyomány túrókrémhez.

FŐZÉS NÉLKÜL, pár perc alatt, minden jelölendő allergén anyagtól mentesen elkészíthető, kölesmentesen (goitrogénmentes)

Magas rosttartalmú - PALEO - VEGÁN -
Részletek
Összetevők: tápióka keményítő, bambuszrost liszt, L -aszkorbin sav.



Hozzávalók:

-1 tasak lisztkeverék

-120g kókuszkrém,

-40 - 70g víz (attól függően milyen sűrűre szeretnéd és attól függően milyen sűrű a kókuszkrém),

-2g vanília aroma,

ízlés szerint reszelt citromhéj,

ízlés szerint mazsola,

50 g eritrit vagy ennek megfelelő édesítő( pl. 15g négyszeres vagy 8g ötszörös.)


Elkészítési javaslat: Az alapport keverjük el a kókuszkrémmel, vízzel, édesítővel, vaníliával. Tegyünk bele ízlés szerint mazsolát és reszeljünk bele citromhéjat,kenjük meg vele a sütésre váró süteményünket, pl túrós csiga.


Megjegyzés: A növényi kókuszkrém sűrűségétől függően változhat a víz mennyisége! Ajánlott sűrítő kókuszkrém cocomas vagy kara kókuszkrém.

Ha túl folyósnak találod a krémet, mielőtt a tésztára teszed tegyél bele egy kis útifűmaghéjat hogy szívja fel a nedvességet

és ne áztassa el a sütit.(Én régebben a túróba is mindig tettem vagy útifűvet vagy grízt)



Rákóczi túros receptje a blogon itt

Vegan túrós csiga receptje itt

Netto: 40g



Átlagos tápérték(100g-ban)

Energia: 1001kJ/244kcal
Zsír:0,19g
amelyből telített zsírsav:0,1 g
Szénhidrát: 32,9g
amelyből cukrok: 0,0 g
Fehérje: 0,23 g
Só: 2,99g
Rost: 59g

A termék összetevőjét tekintve
feldolgozás során szezámmagot,
földimogyorót és dióféléket
tartalmazhat!

A csomagolást saját lisztkeverő üzemünkben végezzük el, ahol gluténmentes körülmények között zajlik a teljes kiszerelési folyamat!

Adatok
Cikkszám
LSZ03