Julcseeka - Vegan hozzáadott rostmentes lisztkeverék 1000g ( GLUTÉNMENTES, VEGAN , KÖLESMENTES)

Julcseeka - Vegan hozzáadott rostmentes lisztkeverék 1000g ( GLUTÉNMENTES, VEGAN , KÖLESMENTES)
Julcseeka - Vegan hozzáadott rostmentes lisztkeverék 1000g ( GLUTÉNMENTES, VEGAN , KÖLESMENTES)
Julcseeka - Vegan hozzáadott rostmentes lisztkeverék 1000g ( GLUTÉNMENTES, VEGAN , KÖLESMENTES)
Julcseeka - Vegan hozzáadott rostmentes lisztkeverék 1000g ( GLUTÉNMENTES, VEGAN , KÖLESMENTES)
Julcseeka - Vegan hozzáadott rostmentes lisztkeverék 1000g ( GLUTÉNMENTES, VEGAN , KÖLESMENTES)
Julcseeka - Vegan hozzáadott rostmentes lisztkeverék 1000g ( GLUTÉNMENTES, VEGAN , KÖLESMENTES)
Julcseeka - Vegan hozzáadott rostmentes lisztkeverék 1000g ( GLUTÉNMENTES, VEGAN , KÖLESMENTES)
Julcseeka - Vegan hozzáadott rostmentes lisztkeverék 1000g ( GLUTÉNMENTES, VEGAN , KÖLESMENTES)
2 200 Ft

A lisztkeverékből, vegan galuska, vegan sósak készíthetőek,vegan linzer, illetve habarhatunk, sűríthetünk is vele. Azoknak ajánlom akik nem tolerálják a bambuszrostlisztet, útifű maghéjat mivel a lisztkeverék hozzáadott rostot nem tartalmaz!

Részletek

Összetevők: hajdinaliszt, gluténmentes zabpehelyliszt, zöldbanánliszt, tápióka keményítő

 

Elkészítési javaslat galuskához 2 személyre:

Hozzávalók :

-320g lisztkeverék,

-260g víz,

-10g parajdi só.


Elkészítése:

Sós vizet felteszünk forrni, közben a hozzávalókat egy edényben összekeverjük. Ha a víz felforrt levesszük, hogy a víz nyugodt legyen, bele szaggatjuk a tésztát, majd újra forrástól számítva kb. 1-2 percig főzzük, majd leszűrjük, átmossuk folyó vízzel. Fújjuk le canola olaj sprayvel és tálalhatjuk is. kb 730g galuska lesz belőle.

Vegan galuska recept a blogon itt: julcseeka.com


Elkészítési javaslat vegan „sajtos” kekszhez:

-320g lisztkeverék

-8g parajdi só,

-85g cocomas,

-140g víz,

-40g gluténmentes sörélesztőpehely.


Elkészítése:

A hozzávalókat gyúrjuk össze a lisztkeverékkel, majd lisztezett felületen nyújtsuk ki, vagdossuk fel rúd formákra, szilikonos sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük őket, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 10 percig süssük. Ne barnuljon meg a teteje arra figyeljünk. A tésztát akár fűszerezhetjük is ízlés szerint pluszban, vagy sűrített paradicsomos vízzel lekenhetjük és megszórhatjuk szezámmaggal is a tetejét.

 

Vegan sajtos receptje a blogon itt

Elkészítési javaslat vegan linzerhez:

Hozzávalók:

-320g lisztkeverék

-1 csipet parajdi só,

-52g eritrit,

-8 g ötszörös,

-4g vanília aroma,

-reszelt citrom vagy narancshéj,

-50g folyékony kókuszolaj,

-140g kókuszkrém,

-40g víz.

 

Elkészítése:

A lisztkeveréket a hozzávalókat összegyúrjuk, pihentetjük a tésztát kb 10 percig, majd picit tápiókázott felületen kb 2-3 mm vastagságra kinyújtjuk,szaggatjuk. 180 fokos előmelegített sütőben kb 13-15 percig sütjük.Közepét megtöltjük lekvárral.

Vegan hozzáadott rostmentes linzer recept a blogon itt: julcseeka.com

 

Omlós vegan sajtos, sós rúd recept a blogon itt: 

Puha édes keksz recept itt:

 

Netto: 1000g

 

Átlagos tápérték (100g-ban)
Energia: 1536kJ/362kcal
Zsír:3,51 g
amelyből telített zsírsav: 0,76 g
Szénhidrát: 72,59g
amelyből cukrok: 1,2g
Fehérje: 9,64g
Só: 0,78 g
Rost: 2,4g

 

A termék összetevőjét tekintve
feldolgozás során szezámmagot,
földimogyorót és dióféléket
tartalmazhat!

A csomagolást saját lisztkeverő üzemünkben végezzük, ahol gluténmentes körülmények között zajlik a teljes kiszerelési folyamat!

Adatok
Cikkszám
LVN010
Tömeg
1 kg/db