Összetevők: Hajdina liszt, tápióka keményítő, bambuszrostliszt, csicseriborsóliszt, útifű liszt
Hozzávalók 1 adag tésztához:
-230g lisztkeverék
-16g frissen facsart citromlé
-270g víz
-6g só
-10g foszfátmentes sütőpor (pl. éléskamra)
Elkészítési javaslat keltes tésztához, pizzához:
Keverjük el külön a száraz, külön a nedves összetevőket, majd öntsük őket össze, jól gyúrjuk át. kb 5-10 perc
pihentetés után formázható a tészta.
Pizza esetében közvetlen sütőpapírra is formázható a tészta, kenjük meg szósszal, feltétezzük.
Előmelegített sütőben 220 fokos aló felső sütési funkción süssük 18-20 percig.
Kisebb péksütik esetében 180 fokon süssük 25-30 percig.
Megjegyzés: A fenti leírás például, egy kb. 2x26cm-es pizzának az elkészítéséhez használható fel.
Julcseeka vegan zserbó recept a blogon ide kattintva
Julcseeka vegan pizza recept a blogon itt
Julcseeka vegan tortilla recept a blogon itt
Julcseeka vegan bélszínroló recept a blogon itt
Julcseeka vegan zöldséges fasírt
Julcseeka vegan kakaós csiga recept
Julcseeka vegan túros csiga recept
Julcseeka vegan hamburger recept
Julcseeka vegan fank recept
Julcseeka vegan sós keksz recept
Julcseeka vegan töltött lángos, káposztás lángos recept itt
Julcseeka vegan almás pite recept itt
Julcseeka vegan galuska recept itt
Julcseeka vegan túrós pite recept itt
Julcseeka vegan kenyér, péksütemény tészta recept itt
Netto: 1000g
Átlagos tápérték(100g-ban)
Energia: 1313kJ/313kcal
Zsír:2,03g
amelyből telített zsírsav:0,28 g
Szénhidrát: 64g
amelyből cukrok: 0,39 g
Fehérje:7,71 g
Só: 2,51g
Rost: 9,91g
A termék összetevőjét tekintve
feldolgozás során szezámmagot,
földimogyorót és dióféléket
tartalmazhat!
A csomagolást saját lisztkeverő üzemünkben végezzük el, ahol gluténmentes körülmények között zajlik a teljes kiszerelési folyamat!