BIO CSIPKEBOGYÓ POR (ROSA CANINA) - 100 G

BIO CSIPKEBOGYÓ POR (ROSA CANINA) - 100 G
1 290 Ft
Egységár: 12 900 Ft/kg
Őseink közül sokan az igazi Csipkebogyóra esküdtek, míg manapság az ember jobb esetben is csak "csipkebogyó teához" jut a boltban. Már ami van benne... Ne feledjük, ha valami régen működött akkor az ma is megteszi a dolgát. Együnk igazi Csipkebogyót!
Részletek

BIO CSIPKEBOGYÓ POR (ROSA CANINA) - 100 G
A csipkebogyó ORAC értéke igen magas, ez alapján a csipkebogyó az egyik legerősebb antioxidánsnak számít a Földön.

A C vitamin a földi túlélésünk fontos eleme.
A csipkebogyó c vitaminja a lehető letermészetesebb, és a szervezet által legkönnyebben feldolgozható C vitamin forma.Az már csak ráadás, hogy
megvan benne az erő a másfajta és a más ételekből származó C vitaminok átalkításához.
A C vitamin gyulladásgátló, de a csipkebogyó C vitaminja az összes többinél erőteljesebb. A neutrofilek, eozinofilek, bazofilek és a falósejtek erősítésével
a csipkebogyó C vitaminja megemeli a fehérvérsejtek számát és általában is serkenti az immunrendszer harcképességét a vvírusok, a baktériumok, élesztő-,penész- és másfajta
gombák támadásai ellen.A csipkebogyó gyakorlatilag mindenfajta fertőzés ellen rendkívűl hasznos szer.
Amikor egy vírus pl. EBV aktiv a testben, veszedelmes ideg- és bőrmérgeket bocsát ki magából. A vírusok tevékenysége nyomán pedig a biofilm nevű,
zselészerű hulladéékanyag marad hátra. Ez a biofilm nem csupán hasonlít a Petri- csészékben látható hasznavehetetlen mikroorganizmusokhoz- például
a baktériumokhoz-, hanem képes ragacsával bevonni a belső szerveket és nagymértékben akadályozni a munkájukat. Mint minden mást, a máj ezt is magába szívja,
hogy megvédje a szervezetünket. Sajnos a biofilm képes bejutni a véráramba, és mivel a szív az a szervünk, amelyhez minden áramló vér elér, a tapadós, zselés hulladék rátapadhat a szívbillentyűre, például a kéthegyű mitrális billentyűre. Ez sok komoly probléma forrása lehet,okozhat pl rejtélyes szapora szívverést szívpitvari fibrillációt és szívritmuszavart. A csipkebogyó C vitaminja megakadályozhatja, hogy ilyesmi előfordulhasson. mert feloldja a biofilmet, segít feltörni a károsanyag
raktárakat és általános enyhülést hoz a szabálytalan szívműködéstől szenvedőknek.De ebben szerepet játszik a csipkebogyó magas magnéziumtartalma is , ami elengedhetetlen a jó szívműködéshez.
A csipkebogyó meglepő mértékben csillapítja a húgyuti fertőzéseket- ebben sokkal jobb az erőteljes hatású fekete áfonyánál is- és gyógyítja a bőr
különféle állapotait. A csipkebogyóban a C vitamiinon kívűl több antioxidáns van, mint más gyógyhatású ételekben, és az ismerteken kívűl sokféle, eddig még fel nem fedezett antioxidánst is tartalmaz. A csipkebogyó gyökerei a többi növénynél mélyebbre hatolnak a talajba, és megtalálják módját , hogy a mélyben áthaladva kinyerjenek az agyagból és agyagos vályogtalajrétegekből mindenféle fontos ásványt, beleértve a rendkívűl fontos sziliciumot is.
A csipkebogyó akkoris csipkebogyó marad, ha metszed, oltod, keresztezed vagy a kerted végében neveled- ereje megingathatatlan.

Amennyiben az itt felsorolt tüetek bármelyikét tapasztalod,vezesd be a csipkebogyót az étrendedbe:
fülfertőzések, fogproblémák,ínybetegségek, ínytályogok, hugyuti fertőzések ( hólyag-és vesefertőzések), kontaminált vékonybél szindróma,gégegyulladás,
szapora szívverés,szívpitvarifibrilláció, megfázás, influenza, arcüreggyulladás, akne,vitiligo, bőrfertőzések,Staphylococcus okozta fertőzések, streptococcus okozta
torokgyulladás,árpa, szemfertőzések,MRSA, körömgomba, mellékvese kimerültség, herpesz, összes autimmunbetegség,krónikus hörgőgyulladás,krónikus fáradtság
szindróma,aranyér, pikkelysömörös ízületi gyulladás,stroke, agyvérzés,diabétesz.


Az antioxidánsok megkötik a káros szabadgyököket, ezáltal támogatják az immunrendszert. A csipkebogyó termésben legendásan sok a C-vitamin és magas arányban tartalmat A-, B1-, B2-, P-, és K-vitamint is.

A csipkebogyót vagy csipkebogyó port nem szabad forrázni, hiszen a C-vitamin hő hatására elbomlik.




HOGYAN HASZNÁLJUK:
1 púpozott evőkanálnyi csipkebogyó port keverjünk el 2-3 dl gyümölcslében,smoothiban, vízben, zabkásában minden nap. Fogyaszthatjuk önmagában, vagy ízlésünknek megfelelően keverhetjük más gyümölcsökkel.

Adatok
Cikkszám
jt10
Tömeg
100 g/db